Hållbarhet

Vi på Vivalicious vill ge dig ett bättre alternativ till tomma kalorier såsom läsk, godis och andra drycker med E-ämnen och tillsatser. Vi vill bidra till en bättre folkhälsa! I allmänhet äter var fjärde person kött mer än fyra gånger i veckan, och äter alldeles för lite frukt och grönt. Vivalicious erbjuder ett nyttigt och prisvärt mellanmål, när tiden inte räcker till för att göra egna goda hälso-drycker i dagens stressande vardag.
 

Våra ‘Superfood Smoothies’ och ‘Introjuice Superfood’ tillverkas i Småland, Sverige. När vi utvecklar nya smaker har vi alltid som riktlinje att använda minst 50% svenska ingredienser. En av våra tids största utmaningar är hur vi ska kunna föda en växande befolkning utan att de ekosystem vi är beroende av kollapsar. Vi på Vivalicious vill bidra till att minska vår negativa miljöpåverkan och på samma gång förbättra folkhälsan. Detta gör vi genom att:
 

  • Använda glasflaskor för miljövänlig återvinning.

  • Våra produkter produceras i Sverige.

  • Använda miljövänligt papper till etiketterna.

  • Våra produkter är anpassade så att de inte behöver förvaras i kyl och detta innebär minskad energikonsumtion. Använder lokala producenter och råvaror så mycket som möjligt för att minska transportföroreningar.

  • Våra innovativa produkter innehåller mindre socker för att vara ett hälsosamt alternativ. Vi har ett växande hälsoproblem med övervikt i samhället, som framstår vid bl a överkonsumtion av socker. Detta i sin tur leder till stora följdsjukdomar såsom diabetes och hjärt/ kärlsjukdomar.  Vi tillsätter inga onaturliga tillsatser och E-ämnen, utan är en naturlig produkt och vi använder endast naturliga råvaror.

  • Vårt motto är ‘back to basics’. dvs. stödja lokala producenter för mindre antal och kortare transporter. Vårt mål är att bidra till mer medvetna, hälsosammare val hos oss alla, för ett ökat välmående och välbefinnande.

  • Våra samarbetspartners och grossister är lokala, vi vill etablera långsiktiga relationer och vara aktiva i utvecklingen av det lokala samhället.

 Vi älskar grönt!

det naturliga från växtriket

Hur jobbar vi med hållbarhet?

Vivalicious

tel: (+46) 073 026 2010

email: info@vivalicious.se

© 2019 VIVALICIOUSr

INTROJUICE GOODNESS

is available in these countries:

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Follow us on

Instagram & Facebook: